Blogihan alkaa myöhemmin kun piti, tarkoituksena tai ennemminkin toiveena oli alkaa jauhamaan julkisesti ajatuksia jo aikaisemmin mutta taikauskoisena ja muutenkin hörhönä en uskaltanut puida vauva-aatteita ääneen ennen raskautumista, koska silloinhan kaiken järjen mukaan onni olisi ollut käänteinen eikä mitään positiivista raskaustestiä olisi ilmestynyt!

Nyt tilanne on kuitenkin se, että raskaana ollaan. Tein ensimmäisen testin jo kp 26/28 ja heikosti se vihjasi, että vauva on tulossa! Uuden testin (tai siis ne kaikki seitsemän) tein kun menkkojen piti alkaa ja siinä testissä viivat loistivatkin jo vahvoina.

Tarkoitus alunperin oli odottaa vuoteen 2010 asti jolloin astumme kesällä aviolittoon, mutta kärsimättömyys ja toisaalta järki vei voiton. Tässä iässä kun hedelmällisyys ei ole enää 18-vuotiaan luokkaa niin jokainen vuosi vie veronsa. Kai. Eipä siinä kuitenkaan kestänyt kun alle 2 kk ehkäisyn lopettamisesta kun tuon positiivisen testin tein eli aikalailla täsmäammuntaa!

Nyt rauhassa odotellaan (uskokoon ken tahtoo!) n. 1.5 viikkoa että voi buukata varhaisultran paljastamaan että onko siellä mahassa elollinen matkustaja, suuri toive on, että hyvin käy. Mutta odottavan aika on pitkä! Onneksi vuodoista tai muista vaivoista ei ole tarvinut kärsiä, ainoat raskausoireetkin rajoittuvat väsymykseen ja 24/7 esiintyvään kiukutukseen ja viaton aamupalajugurttikin maistuu happamalle, kun oksennusta hörppisi. Niin ja tuo rintavarustushan elää ihan omaa elämäänsä mutta siihen en jaksa enää kiinnittää huomiota kun oireet menevät ja tulevat. Suunta kuitenkin on kasvava!

Liitin tuohon vielä kuvan ensimmäisestä testistä, tehty kp 26/28   

 

... ja sitten vielä rv 4+ jotain otettu varmistelu Kieli ulkona