Huh, varhaisultra oli tänään ja mielettömän ihania uutisia sieltä tulikin! Tai "löydöksiä" kuten alkiota kauniisti paperissa kutsuttiin.

Alkio (sikiöksi nimittivät) on 10.8 mm pitkä mikä on mun mielestä aika paljon, sydän hakkasi 160 kertaa minuutissa ja kuulemma kaikki on kohdallaan eli oikeissa paikoissa näkyi oikeat asiat, kohdussa tai sikiöpussissa ei ollut havaittavissa verihyytymiä tai muutakaan hälyttävää. Lääkärikin oli aivan ihana, vanhempi mies. Lysti maksoi 122 € mutta on yksi parhaimmin käytettyjä satasia mitä olen ikinä kuluttanut! Alkio vastasi viikkoja 7+2 mikä on siis laskennallisestikin tilanne nyt tänään.

Mies jäi käytävään odottamaan mikä oli mun mielestä ihan paikallaan niin sain rauhassa jauhaa lääkärin kanssa ja se tutkimuspöytäkin oli nurkassa ovea kohti eli siinä kun makasin haarat levällään, niin mieskin olisi nähnyt suoraan sisään. Ei siinä muuten mitään (onhan se SEN nähnyt) mutta musta tuntui ajatuksena jotenkin groteskilta, että yksi vieras ja yksi tuttu mies on läsnä kun kaikkein pyhin on levitetty ihailtavaksi Cool

Kuvaa vielä peliin, tuo musta pallo on sikiöpussi, pieni pussi sen sisällä on ruskuaispussi ja valkoinen pötkö on sikiö/alkio, valkoiset pisteet ylhäällä on käsien aihiot ja vastaavasti valkoinen piste alhaalla on jalkojen/toisen jalan aihio. Jännitettävää on tässä vielä joku 4-5 viikkoa ennenkun oikeen saa rentouduttua alkuraskauden peloista, mutta hyvä tilanne on nyt, kun sydän on ainakin saatu sykkimään!