Viitaten edelliseen kirjoitukseen, saa nähdä tuleeko tästä yhden naisen taistelu saada itselleen suunniteltu sektio. Jää nähtäväksi! Mutta jos jollakin on kokemuksia Naistenklinikan pelkopolista otan kokemuksia enemmän kun mielelläni vastaan.

Viikkoja on "jo" yhdeksän. Paha olo ei ole enää niin paha olo ja sekös hermostuttaa. Jos on syömättä yli 3h niin olo tulee kyllä aika kuvottavaksi, mutta ihan samoilla volyymeillä ei enää mennä. Vai kuvittelenko vain? Oli miten oli, niin tämä hermoilija meinaa mennä huomenna taas ultrattavaksi. Pääsee sitten kesälomamatkalle rennosti ilman pelkoja. Lauantaina tuli ihan ripaus jotain vaaleanpunaruskeaa limaa, mikä tietysti säikäytti mutta olen netistä lukenut kanssasisarien kokemuksia, että sitä tuppaa tapahtumaan ilman, että mikään on vialla.

Tänään kavereita tapaamaan ja sitten enää 4 päivää lomaan! En voi uskoa sitä, 4 viikkoa ilman töitä ja toimistoa ja läppäriä ja ressiä! Sitten kun palaan töihin ollaankin jo viikolla 14 ja suht turvallisilla vesillä.

Peukut pystyyn, että huomenna ultrassa on edelleen viikoja vastaava pökäle, jonka sydän hakkaa yhtä kovaa kun pitääkin Hymy