Nyt se on alkanut. Nälkä! Eilen söin töissä salaattia, kävin spinningissä ja söin kotiintullessa kaalilaatikkoa. Kaikki oli hyvin. Tänään söin lounaalla tukevasti lihaa ja perunaa & salaattia, aamupalan normaalisti, lisäksi jälkkäriä äsken ja silti...onttous on vallannut sisukseni! Onko se nyt niin, että heti kun puoleenväliin päästiin vauva alkaa kuluttaa turboteholla? Haaveilen ämpärillisistä perunamuusia ja jauhelihapihvejä, suorastaan kuolaan näppikselle kun ajattelen ruisleipää voilla ja emmentalilla. Melko perverssiltä tuntuu. Tänään on onneksi urheilun sijaan treffit vanhan työkaverin kanssa ja tapaaminen on yllätys yllätys, ravintolassa. Täytyypä tässä kuluttaa vielä puolisen tuntia hyvää työaikaa pikaiseen menukartoitukseen...
 
Jos tätä menoa jatkuu, muuttuvat nuo vaa'ankin lukemat piakkoin synkeämpään suuntaan! :) Harmi etten edelleenkään uskalla syödä sushia, sitä tekisi kovasti mieli.
Torstaina on rakenneultran lisäksi muutenkin jännät paikat, sillä aion silloin paljastaa kaikille kuuleville korville töissä, että perheenlisäystä on tulossa ja tällä kertaa on kyse minusta.  Saapa nähdä ovatko kommentit yllättyneitä ja/vai iloisia tai jotain muuta siltä väliltä!