1253524221_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Aivan mahtavaa, sain kerrankin pääni selväksi vauva-ajatuksista hetkeksi kun tämä pieni pallero saapui meille lauantaina! Olemme aivan myytyjä, pienet papanavahingotkaan matolla eivät ole vielä hymyä hyydyttäneet :) Pupujussi tuotiin siis lauantaina autolla n. tunnin matkan päästä, ostin kissankuljetuskopin toimenpidettä varten. Tyyppi jäykistyi suolapatsaaksi autossa, mutta rentoutui sitten heti kotona. Syöminen ja juominenkin käynnistyi heti ja öisin pieni hassuttelija pöyhii häkin kuivikkeet ihan uuteen järjestykseen! Askartelin sille pahvilaatikosta pienen majan ja siellä se selvästi mielellään viettää aikaa kun ei syö tai ole sylissä. Selviä suosikkiruokia ovat ruukkusalaatti ja vihreä heinä mitä ulkona vielä onneksi kasvaa!
 
OIKEAN vauvan update: hän on siirtynyt nyt potkimaan alavatsan puolella. Johtunee siitä, että härnäsin sitä liikkumaan painelemalla napaa sisäänpäin :) Näin irtosikin aina pieni vastatervehdys navan alta. Nyt liikkeet tuntuvat ihan alhaalla, keskellä. Huomenna vaihtuu viikot (19+0) ja siitä onkin sitten enää viikko puoleenväliin ja reilu viikko rakenneultraan, iik!
 
Duunissa on ihan kauheeta. Tai ihan tavallista. Mutta en jaksaisi mitenkään motivoitua, maanantain kunniaksi en saanut yhtä systeemiä toimimaan ja sekös stressaa. Laskin, että vielä 15 maanantaita ennen äitiyslomaa, aika monta. Vai aika vähän?