Noniin, menin ja varasin ajan 4D-ultraan! Oltiin tilanteessa, jossa en voinut itselleni mitään. Ja meneehän sitä rahaa kreisimpäänkin tarkoitukseen. Laskin, että pelkästään mun entisen elämän lauantain ryyppyreissu saattoi kustantaa siinä 200 € helposti takseineen ja ravintoloineen. Ja olen niin koukussa tuohon vauvapalleroon, etten voi saada siitä kylliksi! Samalla pääsee kyselemään asioita mitkä rakenneultrassa ohitettiin tai unohtui ja onhan asiaan perehtyneen lääkärin tekemä ultra erilainen kun kätilön tekemä vaikken väheksykään Naikkarin kätilön ammattitaitoa. Ja kyllä, sen sukupuolen voi edelleen siellä kysyä ja katsoa josko se Naistenklinikan kätilön tekemä arvaus oli oikea :)
 
Viikonloppu oli kiva, kävimme istumassa iltaa ala-asteaikaiseni ystäväni luona, hän piti pienimuotoiset tuparit eli meitä oli mun ja miehen lisäksi 6 henkeä ja yksi vauva. Siis meidän vauvan lisäksi. Tämä oli jo tullut  ulos n. 6 kk sitten. Sunnuntai olikin sitten vielä kivempi, infernaalinen sadeilma pakotti istumaan sisällä lämpimässä kania silitellen, kun en löytänyt siihen hätään vedenpitäviä kenkiäkään. Ulkona nimittäin ainakin täällä etelässä oli tulva! Tänään on viimeinen päivä ärvee kahtakymppiä jäljellä eli huomisaamu aukeaa lukemissa 21+0.
 
Lisätän statistiikkaan vielä, että tämä on maanantai numero 14 eli 13 kappaletta kyseisiä päiviä vielä jäljellä ja 65 työpäivää! Hui!