Rakenneultra takana! Kaikki oli hyvin kuten oletinkin, aivoissa näkyivät kaikki oikeat osat ja aukileet, sydämessä kammiot ja eteiset ja oikeat suonet. Paino ei tullut puheeksi, mutta eipä sillä väliä. Kyynärmitta oli suurin, 21+2, päämitta muistaakseni 19+6 ja muut mitat 20+2. Nythän on 20+2. 
Oli ihana aamu siis kaikenkaikkiaan, aurinko paistoi ja lämpötila taisi olla jotain +4 C. Mieli oli kevyt kun tunsi vauvan liikkeet hyvin vaikkakin ehdin ajatella hetken, että jokin voi olla hullusti.
 
Mies ei kompuroinut tällä kertaa rappusissakaan, Naistenklinikka vaikutti kovin hiljaiselta kaikenkaikkiaan. Joku synnyttäjä saapui miehineen paikalle selvästikin jommankumman isän tuomana. Oli muuten oikeen symppis ja mukava kätilö. Kun kyselin mittausten jälkeen sukupuolesta kätilö kysyi, että halutaanko tietää sukupuoli ja totesi sitten, että eihän näistä näe aina mutta, että ei kyllä poikaan viittaavia vehkeitä näy. Ja itsekin näin näillä maallikon silmilläni, että tyhjä haaroväli siellä lillui kun vauva haarojaan venytteli! Mutta saaapa nähdä nyt mitä tuleman pitää Hymy Kätilö kyllä sanoi, että "tytöltä näyttää", mutta totesi sitten, että älä vielä osta vaaleanpunaisia nuttuja. Kai niiden noin pitää sanoakin, en tiedä. Kuulisin nyt mielelläni muiden sukupuoliveikkausten sanankäänteitä ja nimenomaan Helsingistä.
Ihana päivä siis tuli tästä, työt ei paina eikä mikään muukaan.  Täytyy laittaa rakenneultrakuvia tännekin, kunhan ehdin ne laittamaan tarvittavaan muotoon.