Heps, tulihan se sairaslomatarvekin viimein kun olin rehvastellut hyvällä ololla. Raskauden kannalta kaikki onkin ookoo, mutta lääkäri komensi viikoksi lepäämään kun flunssa ei ottanut loppuakseen. Nenä vuosi, kurkku oli älyttömän kipeä ja yskä sattui rintaan. Nyt helpottaa jo, väsyttää vielä aikalailla ja olen viettänyt aikaa enimmäkseen vaakatasossa. Kanin kanssa pidetään kotia yllä. Avasin jo äitiyslomaa varten varaamani DVD-pakkaukset katselua varten, nyt ei viihteen tasossa säästellä! Äippäloman alettua kun aion vielä reippaasti ulkoilla joka päivä ainakin tunnin. Eli tässä nyt makoillaan sunnuntaihin asti kämpillä, maanantaina pitää sitten mennä jo töihin. Se onkin viikko numero 10 countdownissa, eli vähissä alkaa olla työaikakin.

Paino on +1.8 kg alkupainosta, vaikka maha on jo aika iso. Ehkä olen sitten muuten vähän laihtunut, ainakin kyljet tuntuvat vähäläskisemmiltä kun alunperin. Ruokaa tosin uppoaa kun pieneen pataljoonaan, joten outo juttu tuo kyllä on, ettei kiloja kerry. Nyt ei tietenkään tule alkoholin ja krapularuuan kaloreita, muutenkin olen suhteellisen terveellisesti syönyt. Paitsi tänään viisi doris-keksiä ja kourallisen suolapähkinöitä...

Huomenna on 4D-ultra, ihan mielettömän jännittävää! Ja positiivisella tavalla vaan, kun vauva potkii niin hurjasti nyt, ettei tarvitse miettiä onko palleroinen elossa vai ei. Onneksi. Toivottavasti saan kameralla tuotettua hyvälaatuisia kuvia tännekin. Mutta siitä lisää huomenissa tai perjantaina!