Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin tuosta 25+0:sta ollaan pari päivää jäljessä, koska 4D ultran mukaan LA onkin 21.2.2010, mutta tuo LA 16.2. on Kelan tiedossa ja olenkin itsepäisesti pitänyt siitä kiinni. Menee aika nopeammin ;)

Eli ei muuta syytä kirjoitella kun tuo ihanan suurelta tuntuva lukema, en ole ikinä ollut kovin hyvä matikassa, mutta sen muistan että numero viisi pyöristetään kymmeneen. Eli olen PYÖRISTETTYNÄ noin viikolla 30! :)

Aamulla vannoin lisäksi kevyemmän ruokavalion nimiin, mutta tulipa nautittua lounaalla intialaista curryä (kasvis onneksi) ja tuhti annos jälkiruokaa, mutta vauvaahan varten tässä syödään. Ja oli mukana iso annos salaattia ja lasi rasvatonta maitoa. Mietin, että viikon 30 jälkeen voisi todenteolla vähentää vaaleiden leipien, pastan, riisin ja muiden turhien hiilareiden saantia ja keskittyä syömään paljon vihanneksia ja hedelmiä, maitotuotteita, ruisleipää ja sen sellaista. Toki kalaa myös. Liha ja kana tökkii edelleen jonkin verran, liha haisee mun mielestä ihan siltä itseltään...

Odotan äitiyslomaa kun kuuta nousevaa sillä sovin siskoni kanssa, että teemme silloin inventaarion hänen vauvavaatteistaan kun nuorin heillä on jo puolivuotias kun mun vauva syntyy. Saan sieltä hirveesti 56-68 senttisiä potkuhousuja, bodeja ja muuta. Sitten Ikeasta pitää ostaa joku lipasto vauvan huoneeseen ja siihen lipastoon änkeän sitten kaikki vauvan kuteet kunhan saan ne ensin pestyä. Oikein sormet syyhyää!