Viikot paukkuvat jälleen, kohta alkaa tulla kolmenkympin rimakauhua!

 

Reissu Tukholmaan meni oikein mukavasti, shoppailin parit kengät ja meikkejä ja yhden Versacen hajuveden laivan tax-freestä, eli rahankulutus ei ollut ongelma eikä mikään. Olisin halunnut vielä pari toppia, joita olisi voinut käyttää nyt tässä raskausaikana, mutta samat liikkeethän ne keskustassa on kun Helsingissäkin eikä jaksettu raahautua pikkuputiikeihin. Olen kyllä ihan suht ylpeä omasta kisakunnosta, viisi tuntia jaksoin kiitää edestakas ja sovitella mekkoja ja paitojakin ilman pahempaa uupumusta. Eilen oli sitten aika paha väsy päällä kun tultiin kotiin, hytin strateginen sijainti keulassa niiden sviittien vieressä aiheutti sen, että merenkäynnin keinunta ja –meteli tuntui aika pahasti! Ensin valui sängyssä yöpaidan sisällä alaspäin ja tiesi, että kohta tulee seuraavan aallon mukana sysäys takaisinpäin plus PAM, kova pamaus kun aalto iskee laivan kylkeen. Tätä kestikin sitten kello 01-05 välisen ajan enkä nukkunut silmäystäkään vasta kun joskus 05:30 jälkeen. Sama se näemmä on, että ryyppääkö laivalla vai ei, palatessa on kuin nukkuneen rukous jokatapauksessa. Mun ilona oli ruuan lisäksi tällä kertaa hedelmäpeli, missä voitin jopa 20 €, mutta tulihan sekin sitten pelattua illan mittaan. Mies osti mulle kuitenkin hienon drinkin, missä oli sellainen übercool valokepukka. Sans alcohol tietenkin.

 

Laivalta tuli ostettua lisäksi vino pino suklaata ja piilotin ne aamulla aikaisin eri puolille asuntoa, ettei mies bongaa niitä. Tämä saattaa tottumattoman korvaan kuulostaa julmalta, mutta mulla on kokemusta tilanteesta, jossa leivoin suklaaruutuja pakastimen täyteen ja viikon päästä KAIKKI oli syöty. Sillä ei siis ole mitään kontrollia sen makeansyönnin kanssa enkä mä halua, että kaikki vierasvarat ja omaan suuhun varatut hätäkarkit on syöty huomisiltaan mennessä. Jätin mä sille yhden pussin minkä saa syödä kun haluaa :)

 

Neuvola on ensi kerran 4.12. ja sitä ennen ei olekaan mitään erityisiä virstanpylväitä. Täytyy tehdä tässä taas ryhtiliike risteilyn herkuttelun jäljiltä ja alkaa lappamaan salaattia suuhun taas. Itseasiassa tekeekin mieli rehuja kaiken tuon mässäyksen jälkeen.

 

TJ 30. Molo otsassa kasvaa siinä määrin, että sais olla vähemmänkin. Ei vaan jaksa töitä enää!