Ei lisäselvitystä kaipaa otsikko? Tämänkertainen maanantai alkoi ihan legendaarisen paskana päivä, tuli riitaa miehen kanssa heti aamusta ja istuin tässä sohvalla vollottaen aamutakki päällä naama raidallisena ja päätin sitten masokistina soittaa Kelaan ja kysellä sen helvetin äitiyspakkauksen perään. Kas, sieltä sanottiinkin, että päätös on tehty ja lähtee tänään Postissa ja voin sitä parin päivän päästä odotella saapuvaksi! En odottanut tällaista tulemaa, nyt tuli vähän parempi mieli :) Riita-asia oli siis sellainen, missä olen itse ns. niskan päällä eli lähinnä v*tutukseen tuli porattua. Tulipas paljon kiroiltua jo parin rivin jälkeen.

Kuitenkin, vietän kanilupan kanssa viihtyisää kotitoimistopäivää täällä ja toi kela-tieto oli oikeesti niin mieltänostattava, että ei harmita enää yhtään. Ne sanoi sieltä, että päätöksen jälkeen menee pari viikkoa postin saapumisilmoitukseen. Olen kyllä kuullut, että nopeamminkin on tullut? Ainakin Noran kirjoituksen perusteella voidaan odotella postin lippulappua hyvinkin pian. Ainiin ja sain tekstarin aamulla, että Henkkamaukan paketti on saapunut R-Kioskille. Tilasin nyt viimein vielä sen yhden pikkumustan mammamekon, mahtuu sitten jouluna kinkkua hameen sisäpuolelle. Tai siis mahan. Koska töitä on enää 26 päivää jäljellä olen jo alkanut siirtämään kuvia, musaa ja muita omia tiedostoja työläppäriltä omalle, löysin lisäksi sähköpostien joukosta ihanan vauvakuvan meidän kanista, joka on IHAN pakko laittaa tähän mukaan. Ehkä jossain vaiheessa nämä kanikuvat vaihtuvat vauvakuviin? Toivoa sopii! Nyt tuntuu taas siltä, että ei ikinä tule se laskettu aika, vaikka huomenna onkin taas uudet lukemat eli rv 28 mittarissa.

Sitä pitää vielä tuulettaa, että paino oli - 600g aamulla verrattuna edelliseen eli +4,9 kg lisäystä alusta. Varmaan ne kaksi tunnin ripeää kävelylenkkiä purivat mun persuksiin.

1258963800_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

toim.huom: kyseistä pariviikkoista kania ei ole kuvattu meillä vaan kasvatuskodissaan eli emme ottaneet keskoskania pois ätinsä rinnoilta :)