Jos ei aikaisemmin kilot ole karttuneet niin nyt lähti! Bongasin eilen valintatalosta (oli tosi sokkeloinen paikka, siksi juutuin varmaan karkkihyllylle ihan vasten tahtoani!) Fazerin Joulusuklaalevyn. Punakääreinen, paksu levy toi melkein ilon kyyneleen kohta yhtä paksun odottajan silmään. Lienee sanomattakin selvää, että ostin yhden kappaleen piristämään iltaa kotona kun mies oli töissä. Ja sitä ei siis enää ole. Mies oli imuroinut loput aamulla ja koki siitä varmaan huonoa omaatuntoa, sillä levyn rääppeet oli korvattu UUDELLA KOKONAISELLA levyllä joka on nyt prosessissa siis. Olen vasta kolme riviä syönyt ja kotona olen ehtinyt olla nyt noin 1h 20 min, että ihan hyvää itsehillintää?

Syystä, että tänään viikot vaihtuivat taasen eli mittarissa on jo 26+0, aion syödä ainakin 4-5 riviä vielä lisää. Huomenna on neuvolalääkäri, mutta mahdollisen hyppäyksen puntarissa koitan selittää ummetuksella. Luultavasti on ennenkin joulun alla kuultu vastaavanlaisia selityksiä. Aion syödä loppuillasta kasan porkkanoita niiin ehkä se ummetus ei oikeasti olisi syynä eli saisin siitä jopa 200-400g helpotusta vaakapiinailuun. Toisaalta, mitä se niille kuuluu jos paino on noussut, kai se tässä vaiheessa kuuluukin nousta? Nyt on vaakakupissa siis 3.5 kg enemmän massaa kun ennen raskautta. Mun mielestä ihan hyvä juttu, jos saisi alle 10 kg pidettyä kokonaisnousun niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Paino ja suklaa, ei taida tänään pään atomit pystyä parempaan. Ehkä huomenna voisi sitten raportoida kuivan asiallisesti neuvolasta. Näihin tunnelmiin!