Pitkästä aikaa (?) on syytä panna mahakuva peliin. Tämä kuula on kuvattu lukemissa rv 33+0 eli tiistaina. Ympärysmitta on n. 103 cm. Ja siltä kyllä tuntuu, aamulla kävelin viimeistä (huom: viimeistä!!) päivää töihin ja tuntui kun meloni olisi asetettu SINNE eli kyllä alkaa riittää jo töissä ramppaaminen. Kävelin kun ilolintu pitkän työpäivän jäljiltä...

No niin eli tässä se on. Jotenkin melkoisen pysty verrattuna viime kerran kuvaan, jossa esiintyi pelkkä mahalaatta. Vauva työntääkin ahkerasti hanuriaan rintalastan alta kohti ulkoilmoja, joten ei ole ihmekään jos ylävatsakin on saanut vähän uutta figuuria. Mutta onko tuo silti aika iso ensisynnyttäjän mahaksi jo tässä vaiheessa, miten paljon se ehtii tässä vielä kasvaa? Vähän hirvittää.

1262247893_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään juhlitaan siis ilman alkoholia, ilman mätileipiä ja ilman homejuustolautasta. Mutta fiilis on varmasti juhlavampi kuin viime vuonna shamppanjan kanssa, meille tulee nyt jo hyvin todennäköisesti vauva vuonna 2010 ja sitä suurempaa lahjaa en voi kuvitella. En myöskään olisi viime vuonna tähän aikaan uskonut, että kohta ollaan tiineenä. Niin se aika kuluu ja elämä muuttuu.

Nyt panen hihat heilumaan ja siivoan työpisteen ja koitan saada aivoista sen verran ruutia irti, että saisin kirjoitettua pari koostemeiliä keskeneräisistä asioista ja sitten mies tulee hakemaan mut ja suuntaamme juhla-aterialle kohti....ta-daa...mäkkäriä! Minkäs teet jos tekee mieli McChickeniä, ihan turhaan tässä mentäisi ökyilemään tryffeleillä jonnekin laventelintuoksuisten vessojen paikkaan, jos ei yhtään tee mieli. Maito saattaisi olla poikaa myös. Kana-ateria maidolla. Ehkäpä jopa mennään Espoon puolelle mäkkiin, jos oikein risaiseksi päätetään panna!

Minä vanavedessäni Paavo-kani haluamme toivottaa kaikille RENTOA ja mukavaa uutta vuotta! Olkoon vuosi 2010 täynnä onnea ja onnistumisia, vauvoja ja varttuvia taaperoita ja ennenkaikkea pieniä sekä suuria ilonhetkiä.

 1262248631_img-d41d8cd98f00b204e9800998e