Alkoi tympiä niin paljon tuo kokoarvion puuttuminen mun neuvolakäynneistä, että varasin maanantaille 1.2. (rv 37+6) ajan Mehiläiseen ihanalle mieslääkärille joka on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri. Kävin varhaisultrassa saman tyypin luona ja ihastuin ikihyviksi hänen asiantuntevaan, rauhalliseen ja ystävälliseen asenteeseensa. Sais ehkä jotain muutakin vastausta sieltä kun että, "keskiarvoa isompi vauva tulossa, mutta ei siitä kannata stressata". Haluan painoarvion numeroina!

Kuulin juuri Espoolaiselta kaveriltani, joka odottaa ensimmäistään ja laskettu aika oli tuossa viime viikolla, että hän pääsi Jorviin lähetteellä ultralla tehtävään kokoarvioon, kun ei tuntenut "painetta" alapäässä eli neuvola huolestui... No ei täällä Helsingissä mun neuvolassa ketään ainakaan kiinnosta mikään muu kun MUN paino, pissa ja verenpaine. Kaikki muu tuntuu olevan toissijaista. Mutta nyt on paino taas pudonnut vähän eli +7,9 kg on tämänhetkinen painonlisäys alusta eli tuskin tässä kahdessa ja puolessa viikossa enää ehtii montaa kiloa keräämään? Turvotusta ei ole vieläkään havaittavissa. Ja jos tulee turvotuskiloja niin nehän lähtevät sitten viimeistään kun maito nousee... (?).

Mietin, että miten ne neuvolakäynnit menevät sitten uudella paikkakunnalla, jos muutan viikon ikäisen vauvan kanssa? Onko kokemuksia? Siirtyvätkö mun tiedot vasta sitten kun muuttoilmoituksen mukainen päivä on mennyt vai voinko ängetä sinne neuvolaan noin vain? Ja miten vauvan syntymisen jälkeen neuvolassa edes käydään? Viikottain, kerran kuussa? Ompa kiva kun on tästäKIN ihan pihalla.

Tänään muuten on 19 päivää laskettuun aikaan eli kaksinumeroinen luku, joka alkaa ykkösellä! Tätä olen odottanut.