Täytynee nyt tiivistyvällä tahdilla iskeä mahakuvia peliin kun viikot vähenee, voi ainakin sitten post partum katsoa miltä kroppa näytti. Tämä pulla on mun mielestä jotenkin erimuotoinen kuin viime kerran kuva, jotenkin mehevämpi ja ei niin terävä vaan enemmänkin tuollainen möhö. Katsojasta varmaan riippuu, että näkeekö siinä mitään muutosta :)

1263825422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Flunssa jatkuu edelleen ja nyt alkaa se kauankaivattu tylsyyskin hiipiä kohti kun ei mitään voi tehdä, lukeminenkin tuntuu liian raskaalta. Vedin myös äsken valitusitkut miehelle puhelimeen kun se on työreissussa huomiseen iltaan asti. Varmaankaan ei helpottanut kumpaakaan osapuolta, mutta tulipahan tehtyä.

Lisäpainetta kaikkeen aiheuttaa se, että panimme perjantaina asunnon myyntiin! Meillä on kiikarissa iso rivaripääty mun kotikaupungista, alle tunnin päässä Helsingistä siis. Nyt vaan näyttää siltä, että siitä joku ehtii tehdä tarjouksen eli meidän pitää yrittää fiksata jostain rahat tähän hätään, jos vaikka sopisi osamaksukaupasta eli 10% nyt ja loput kun tämä on myyty. Saisimme todennäköisesti tästä asunnosta kuitenkin enemmän kun mitä sen uuden asunnon kauppahinta on, vaikkakin tämä on vaan kolmio. Hullut ovat hinnat pääkaupungissa. Mutta nähtäväksi jää, miten käy ja ehdimmekö voittaa pankki-kiinteistönvälittäjä-tarjouksentekijä-myyjä ketjun kanssa käydyn sählingin! Pakko vaan todeta että näin loppuraskaudesta tällainen venytys alkaa olla mun hermoille vähän liikaa. Ja siis jos olis edes terveenä.

Että sais edes jotain painetta pois päästä, voisko joku ihana kertoa, mistä niitä harsovaippasisuksen koossapitäviä nipsuttimia saa? Siis jos käyttää villahousujen kanssa harsoa, niin se pitää nitoa jotenkin kiinni, enkä usko että maalarinteippiäkään voi käyttää...