Taas on paljon vettä virrannut Vantaassa, ei vaan ehdi kirjoittelemaan! Kaikki vauvojen omistajat varmaan tietävät mistä puhun. Minähän luulin, että samalla lailla netissä notkutaan. Aurinko paistaa ja vauva jokeltelee sitterissä. No, melkein se näin meneekin parhaina päivinä, mutta ei aina! Eilen tunsin huonoa omaatuntoa kun katsoin kaksi tuntia telkkaria ja vauva nukkui sitterissä. Yritin sen siirtää sänkyyn nukkumaan, mutta siellä se heräsi. Ei kai se maailmaloppu ole, laitoin sitterin makuuasentoon ettei kasva kieroon ainakaan!

Olen toista kertaa nyt kaksi yötä kotona yksin vauvan kanssa kun mies on reissussa, onneksi työt muuttuvat huhti-kesäkuussa toimistotöiksi eli ei tarvitse elää eri mantereilla hetkeäkään! Huomaa sen, että mieskään ei malttaisi millään lähteä kotoa pois kun nyt on kaksi ihanaa naista rannalla ruikuttamassa.

Käväistiin torstaina taas neuvolassa, tyttönen painoi 4020 g ja pituutta oli 55 cm, nämä siis 1 kk mittoja. Maito on riittänyt hyvin, mitä nyt pari päivää tuli takapakkia ja annoin aamuyöllä 2 x 1dl korviketta syönnin päälle kun vauva ei ollenkaan rauhoittunut, imi rinnat tyhjiksi ja huusi sen jälkeen lohduttomasti. Ei ollut mahanpuruja kun oli ihan "velttona" eli tunnistin jo (ainakin melkeen) nälkäitkuksi. Imi sitten ne Nannit naamaansa ja sammui kuin saunalyhty! Nyt aamulla maitoa olikin taas onneksi kerääntynyt rintoihin ja päivät menevät ilman korviketta. Ihmettelen tuota yöjuttuja, eikö nimenomaan yöllä ehdi hyvin herua maitoa rintoihin kun nukkuu... No, onneksi sen enempää ei ole jouduttu poikkeamaan rintamaidosta. Pääasia lienee, että vauva sitä kuitenkin enimmäkseen saa. Eikä tuo ainakaan vielä rintaa vierasta vaikka pullosta saikin pari kertaa. NAN näemmä pierettää kullanmurua enemmän kun rintamaito, mutta ilmavaivoja siis ei tule. Komeaa pörinää kuuluu sängystä! Tilasin äsken pari pakettia Weledan mammateetä, jos sillä tuo maidontuotanto vähän lisääntyisi, että on mitä tarjota.

Mitäs muuta. Ristiäisiä vietetään 8.5. Nimi on jo valmiina, sekin vaihtui tässä kun mun mielestä se entinen nimi oli liian lälly, miehelle vaihto onneksi sopi, molemmat nimet kun olivat mun keksimiä jokatapauksessa ;)

Nyt pakkaan veijarin vaunuihin ja lähden äidin ja isän luo syömään, mies tulee onneksi illalla kotiin ja tiedän kyllä kuka vaihtaa vaipat ensi yönä!