Mulla ei vaan ole enää aikaa. Ei omaa aikaa eikä oikein vauva-aikaakaan, tuntuu että kaikki tunnit vuorokaudessa kuluvat omituiseen sähläämiseen. Tai vauvan kanssahan ne menevät, meillä päivä menee näin:

1. herätään kello 05.00 - asetetaan rintakumi (* - tissi suuhun - vauvan täyttö -> unta vielä 2 h

2. kellitään sängyssä ja vähän ehkä imetään rintaakin, noustaan ylös kello 09.00

3. äiti syö aamupalaa seisten kun tyttö riuhtoo sitterissä tai karjuu sohvalla, äiti tekee samalla noin viittä muuta asiaa (sterilisoi tutteja ja rintakumeja, tyhjentää astianpesukonetta, tekstailee, käy vessassa)

4. vaippa vaihtoon

5. hyssyttelyä

6. tissiä

7. ulos

8. parvekkeelle nukkumaan

Loppuilta menee koodilla 4 - 6 - 5 - 5- 4 - 5 - isi tulee kotiin - 6 - 6 - 5

Kello 21.00 asiakas Vauva yleensä nukahtaa ja sitten sählätään saunassa ja suihkussa itsemme puhtaiksi miehen kanssa ja ehkä syödään jotain, viimeistään kello 23.00 ollaan nukkumassa ja siitä sitten orientoidutaan jo pikkuhiljaa aamusyöttöön.

Eli jos joku luuli, että vauvan kanssa voi romanttisesti seurustella kotona essu päällä ja samalla työntää paistia uuniin, niin se ei pidä paikkaansa, ainakaan meillä. Koko päivä menee perusinfran pyörittämiseen. Peruspäivää yleensä rikkoo joku mukava yllätys kuten pissat hoitopöydälle -> vaatelaatikkoon. Pissalaatikkotemppu tapahtui viimeksi eilen!

Maito riittää enimmäkseen, juon vettä kun hukkuva ja Weledan teetäkin menee, tänään kyllä jouduin antamaan taas pullosta nannia syötön jälkeen ennen uloslähtöä kun vauva vaan itki. Jos se ruualla rauhoittuu niin kai sillä on nälkä? Ei pulauttelekaan eli kai ylitankkauksen siitä huomaisi?

Tässä ei nyt taas ollut päätä eikä häntää koko postauksessa, mutta tiivistettynä halusin kai sanoa, että jotenkin se piiiitkä päivä mikä odotusaikana täyttyi lähinnä lorvimisesta on oudosti typistynyt...

Seuraavaksi vauvailun kohokohdista luvassa rotarokotus 20. päivän neuvolassa (2kk) ja ristiäiset 8.5.

- - - -

* niin ja rintakumista ei olla vieläkään päästy eroon. Mun nännissä on jotain vihaisia tunteita herättävää, kun vauva sitä ei halua imeä paljaana kun ihan pari minuuttia maksimissaan.