Taivas varjele, en ole ehtinyt päivittää tänne mitään koska olen kertakaikkisen vailla vapaa-aikaa tai oikeastaan aikaa ylipäänsä. Nyt isä ja esikoinen nukkuvat päiväunia, samoin kuin uusin tulokas joten ehkä ehdin nopeasti todeta, että 17.5.2011 meille syntyi sektiolla ihana pieni poikavauva, mitat olivat 3660g ja 52,5 cm. Pää 36 cm :) Synnytys oli tällä kertaa suorastaan luksusta, ei pelkoja, ei kipua, ei epävarmuutta tai muutakaan negatiivista tunnetta. Kunhan ehdin kirjoitan tarkemman selostuksen siitä, miten sektioon päädyttiin ja miten siitä olen toipunut (hyvin) mutta nyt piti päästä vaan kertomaan maailmalle miten ihanaa on kun olemme viimein saaneet tänne tuon toisenkin rakkaan lapsemme.

Imetys sujuu tällä kertaa hyvin vaikka lapsi olikin verensokerien takia seurannassa tarkkailuosastolla kaksi ensimmäistä vuorokautta, kävin sairaalassa lypsämässä rintoja että maidontulo lähtisi käyntiin ja lähtihän se. Koska haluttiin turvata hyvät sokerit vauvalla, en saanut imettää vasta kun kolmantena päivänä ja siihen asti tankkasin poikaan luovutusmaitoa tarkkailussa tuttipullosta. Pullosta huolimatta ei vierastanut rintaa ja tuttikin oli ensimmäisestä päivästä lähtien käytössä (hoitajien ehdotuksesta), silti imetys on paljon helpompaa kuin viimeksi ja tuo pieni ankerias imaisee otteen rinnasta ennenkun ehdin edes asetella häntä hyvin imetystyynyn päälle. Osaa siis pitää puolensa! Ainoa harmi tällä hetkellä on se, että poika nukkuu päivät ja syö yöt. Herään 45- 90 minuutin välein joka yö ja unet ovat siis todella vähissä. Toivottavasti asia korjaantuu kun lähestytään sitä maagista 3kk-4kk ikää.

Nyt kone kiinni ja arjen touhuihin taas, toivotampa ennen uusia uutisia ihania hellepäiviä kaikille, erityisesti tuskaisille odottajille :)