Mainitsinko, että aamupahoinvointi meni ohi? Ehkä se oli eilen lomalla palatakseen entistä jykevämpänä. Aamulla saavutin seuraavan raskausvirstanpylvään eli oksensin oikein rajusti. Oli luultavasti virhe olla syömättä, join pari desiä mehua mutta eipä se riittänyt. Jatkossa kannattaa syödä vaikka ihan siksi, että on jotain oksennettavaa. Tyhjällä mahalla yökkiminen saa vaan mahan kramppiin. Onneksi (tuleva) mies on ollut aamuisin töissä niin voin yökkiä ihan rauhassa ilman huolestuneita katseita.

Perjantai on täällä! Sitä ei mikään voi estää. Tekisi mieli jo shoppailla syksyvaatteita kun silloin toivottavasti maha jo pullottaa, mutta eipä niitä kaupoissa vielä ole. Elokuussa ehkä jo! Joku ihana neulemekko, saappaat ja mustat paksut sukkikset. Löytyisiköhän lomareissulta joku ihana laukku? Klink Klink (raha)

 

Ensi tiistaina eli ihan kohta on tosiaan se ultra ja jos tulos on hyvä eli normaali ja alkio on elossa ja voi paksusti, aion läväyttää uutiset perheelle eli isille ja sisaruksille ja niille kavereille keiden kanssa olen tekemisissä. Osaavatpa sitten tukea ja ymmärtää jos vielä huonosti myöhemmillä viikoilla kävisi.

Nyt miettimään mitä sitä lauantaina kokkaisi päivälliseksi, kun mikään ei maistu? Vinkit oksettavassa olossakin maistuviin ruokiin ovat tervetulleita!