Mahtavaa! Tuntuu, että nyt odotus alkaa muuttua kerta kerralta todemmaksi, aina kun joku uusi härveli (esim. mammapakkaus) saapuu kotiin. Nyt iloa ovat tuoneet vaunut, jotka saapuivat Saksasta tiistaina. Oikeasti ne tulivat jo 31.12. mutta Posti (joojoo Itella) ei katsonyt tarpeelliseksi ilmoittaa lapulla niiden saapumisesta, eli kun sitten DHL:n kautta aloimme selvittää vaunujen sijaintia, kävi ilmi, että Posti jakelee osan deehooällän Saksanpaketeista ja meidän pakettimme oli yksi niistä. Postinkantaja oli "yrittänyt toimittaa" pakettia maanantaina, mutta koska kukaan ei vastannut ovisummeriiin (kl 09:20 aamulla) ei tyyppi sitten viitsinyt soittaa ihan puhelimella vastaanottajalle, vaan kiikutti paketin suoraan lähipostiimme. No, siellä ne sitten pönöttivät, mustina ja viileinä. Tällaiset kärryt hommattiin ja lisäksi Maxi-Cosin turvakaukalo väriä Black reflections. Vaunujen design on musta, kantokopan pohjakuosi sisältä on pientä mustavalkoista ruutua, mikä on ihan kiva raikastus, vaikka ei se sieltä näykään kun tenava on kyydissä. Mulla pätee lastentarvikkeisiin sama filosofia kun hifi-laitteisiin, mustaa ja metallia sen olla pitää.

Nyt täytyy ostaa vielä sänky, olen katsellut Brion ruskeaa pinnistä, josta saa yhden seinän laskettua "motorisoidusti" alas, eiköhän se napata vaan jostain tavaratalosta X nyt kun netissä on noiden vaunujen kannalta kikkailtu tarpeeksi. Vaunut ostimme siis saksalaisesta nettikaupasta www.online-cart.de jota voin lämpimästi suositella, toimitusaika oli n. 5 viikkoa ja kaupan hemmot vastasivat kyselymeileihin saman päivän aikana ja vieläpä asiallisesti, vaikka osa kysymyksistä oli tyhmiä ("onko musta kantokoppa varmasti musta?"). Hintaa tuli tuolle vaunuyhdistelmälle kantokopan JA Maxi-Cosin turvakaukalon kanssa vaunuadaptereineen yhteensä 697 €, laskimme, että Suomessa paketin hinta olisi ollut n. 995 € eli säästö oli kuitenkin merkittävä. Nettikaupassa toimituskulut olivat Suomeen vaivaiset 25 €. Saitti on saksankielinen, eli käyttö vaatii auttavan saksankielentaidon, mutta jos se ei ole ongelma niin kaikenkaikkiaan erinomainen nettipuoti.

Huomasin, että suomenkielen hallinta, puhuminen ja kirjoitus alkaa olla haastavaa näin raskausviikkojen lisääntyessä, mutta tämän postauksen osalta täytyy ilmoittaa, että koko teksti on suunniteltu ja kirjoitettu kani kaulalla, osan ajasta laikukas kani nuoli kirjoittajan naamaa, leukaa ja decolleté - aluetta. Siis silloin kun ei survonut takajalkojaan kaula-aukosta sisään.

Ai tänään on taas vapaata, jospa sitä googlailisi vaikkapa pari ruokaohjetta perjantain kunniaksi, paino oli eilen laskusuunnassa 400 grammaa eli otetaan siitä nyt kaikki irti.

Leppoisaa viikonloppua! t. nimimerkki "34+3"