19+6 on tänään siis mittarissa, sen (ja maanantain tietysti) kunniaksi ilahduin aamulla kun totesin, että paino on taas se +800 grammaa alkupainosta! Olen iloisesti yllättynyt, ettei paino ole enempää noussut. Tuo on varmaankin aikalailla se, mitä sikiö, kohtu, vesi ja istukka painavat nyt yhteensä.
 
Torstaina on kauanodotettu rakenneultra. Mietin, että kun kävin siellä niskapoimu-ultrassa viikolla 13. olivat muut ultraan jonottavat (rakenneultraan oletan) pyöreämahaisia ja ajattelin, että minäkin olen sitten ensi kerralla. Vaan empä olekaan :) Toki masukumpare näkyy kun esim. makaa sängyllä selällään mutta ei sitä muuten kukaan näe edelleenkään. Tänä aamuna oli muutenkin erityisen kevyt olo ja tuntuu, ettei tuossa mitään poikkeavaa ole tuossa masussa. Onneksi liikkeitä tuntuu aina vähän väliä, niin eivät vainoharhat ala taas nostaa päätään! Mulla ummetuskin tuntuu olevan taaksejäänyttä elämää, eritoten porkkanat ja raaka kaali auttaa pitämään vaivan loitolla.
Ainiin, sen verran pitää vielä kehuskella, (kun kaikki on vielä hyvin) että vaivat kuten turvotus, päänsärky, väsymys, hajamielisyys, seksihaluttomuus, ruokahaluttomuus, ruokahaluisuus (liiallinen), kiukutus, yliherkkyys jne. loistavat poissaolollaan! Nyt sanon sen ääneen kun vielä voin; raskaus on ihmisen parasta aikaa! Vielä mahtavampaa se olisi, jos saisi mättää graavilohta, mätiä ja olutta mielin määrin. Perjantaina popsin itku kurkussa kaikesta syömisen ilosta Valion Viola salaatti(feta)juustoa kun löysin valion sivuiltakin oikein vahvistuksen, että he kuumentavat kaikki tuotteet 72-asteeseen eli listeriavaaraa ei oikeestaan ole.
 
Niin, ei tämä sää vaan tästä sitten viilene? Aina luvataan kylmenevää, mutta ei tässä muu kylmene kun fiilikset syksyä kohtaan! Nytkin paistaa aurinko ja arvatenkin on ihan yhtä lämmintä kun aamullakin, tai siis lämpimämpää. Tuntuu oudolta istua duunissa saappaat jalassa, vähän kun olisi Dubaissa anorakki päällä? No, se oli tämän postauksen sääosuus.
 
Tänään enää 14 kappaletta maanantaita jäljellä ennen ETMT-päivää! (Ei tarvitse mennä töihin-päivä).