...ja flunssa. Ei olisi pitänyt päästää sitä nuhaista kaveria kylään, jatkossa lähetän esitietolomakkeen jokaiselle sisäänpyrkijälle, että osaan seuloa mahdolliset riskit pois. Ei onneksi kuumetta ainakaan vielä, mutta väsy, paksu tunne kaulassa ja kurkkua karhentaa ja nenä on aivan dukossa. Tietysti vielä vyötäröä - selkää särkee ja jalkoja kans. Vietän päivän kääriytyneenä lampaanvillavilttiin.

Ainiin ja tänään on meikäläisen synttärit, sain mieheltä lahjaksi suklaahoitoon lahjakortin ja hopeisen amulettikaulakorun mihin hän aikoo ostaa sydämen per syntynyt lapsi. Nyt siinä killuu jo valmiina yksi vaaleanpunainen sydän <3 Kovasti tulee turhaan urputettua miesten edesottamuksista, mutta on tuo mun yksilö ainakin aika ihana.

Eli 29v on nyt kulunut bloggaajan syntymästä, jos äitini olisi pitänyt blogia siinä lukisi, että paksu vauva syntyi sektiolla ja ulkona tuli lunta niin, että isän piti oikein työntää ovea kunnolla auki, että kinos siirtyi syrjään ja pääsi sairaalan ovesta sisään. Tässä sitä siis mennän ja kohta on oma käärö huollettavana, jännää...