Ihanko totta mä saan jopa kaksi kirjoitusta tältä kuulta aikaiseksi! Siltä vähän näyttää. Nyt on hyvä hetki taas miettiä omia kun tyttö nukkuu. Hyvä kun nukkuukin koska on taas tänään ollut ihan ihme kiukkupussi! Eilen ehdin jo kehua miehelle miten hauska päivä meillä oli ja tyttökin oli kuin pieni enkeli :) Eihän sitä vauvatkaan jaksa joka päivä hymyillä, mutta olin taas ehtinyt tuudittautumaan siihen ajatukseen, että tästä tulee helppo viikko. Saapa nähdä mitä unet tekevät, jospa nollaisi kiukutusta vähän? Voi johtua noista hampaistakin, raukalla on molemmat etualahampaat nyt samassa pituudessa, toinen puhkesi vasta pari viikkoa sitten, mutta on kuronut jo kiinni tuota jouluaattona puhjenneen etumatkaa.

Sitten siihen rakenneultraan! Sehän oli tosiaan viime viikolla ja kaikki on hyvin. Meille tullee terve POIKA! Mä arvelin, että tyttö sieltä tulee, mutta eipä nämä arvelut ikinä mihinkään tieteelliseen arvioon pohjaa, joten en nyt niin kovin yllättynyt ollut. Aika hassu ajatus tuo pieni poikanen, itse on vaan niin tottunut siihen, että vauvat on tyttöjä ;) Kun olin ensihämmennyksestä toipunut panin heti tilaten pienen vihreän neuletakin ja muutaman sinisen bodyn. Onneksi tytön garderobissa on paljon pojallekin sopivia vaatteita ja värejä kuten harmaata, keltaista, vihreää, valkoista jne. Nyt on ajatukset aika tiiviisti jo vauvassa, mietin sitä minkä näköinen tenava meille tulee, onko tukkaa, onko mun vihreät silmät vai periikö vauva isänsä ruskeat kuten esikoinen on perinyt. Ainoa asia mikä mua mietityttää on se, että melkeimpä kaikkien kavereiden poikavauvat ovat olleet "hankalia" tapauksia eli maitoallergiaa, suolisto-ongelmia, ihottumaa, refluksia... ja tytöt sen sijaan olleet terveitä kuin pienet pukit :0 Kai ne pojat kehittyvät hitaammin, vai lieneekö vain sattumaa? Mutta jos tulee "hankala! vauva, niin hyvä että hän on meidän kakkonen eikä ensimmäinen. Tuntuu kyllä aika luksukselta odottaa vauvaa kun tietää jo oikeasti ns. kaiken vauvan hoidosta eikä ole sitten ihan hoomoilasena, että ai tätäkö tää on kun se pieni nyytti itkee yöt. Väliaikaista se sekin on :)

Muuten meille kuuluu ihan normaalia. Menin täyttämään 30 vuotta tuossa männäviikolla, joten nyt olen jo Aikuinen Odottaja. Ehkä se lisää uskottavuutta, ehkä ei. Ainakaan en huomannut, että naama olisi yhtään erilaisen näköinen aamulla ollut, kun vuodet oli täytetty. Ehkä hieman leveämpi, sen verran hyvät mätöt onnistuin tekemään juhliin. Hieman kauhunsekaisin aatoksin odotan ensi viikon neuvolaa! Mullahan on painoa jo nyt +10 kg kun viime raskaudessa oli yhteensä +9 kg vaikka mentiin viikolle 41+0 asti. Aloituspaino tosin oli 8 kg alempi kuin ensimmäisessä raskaudessa, joten nähtävästi se keräytyy heti takaisin. Läski taitaa olla ikuista.

Nyt on 22+4