Nyt se on sitten selvää, eli maaliskuun alussa sanotaan hei hei Helsinki ja muutetaan vajaan tunnin matkan päähän mun synnyinkuntaan! Saatiin heti sunnuntaina näytössä tarjous asunnosta täydestä hinnasta ja maanantaina vielä parempi tarjous, eli saatiin vielä 10 000 € enemmän rahaa kun mitä meidän alkuperäinen myyntihinta oli :D täällä kävi yli 50 seuruetta kuulemma.

Niin, sitten ennen kun hyväksyttiin kenenkään tarjousta, teimme ostotarjouksen siitä uudesta kohteesta ja se meni läpi heti! Se kohde on siis YIT:n 2007 rakentamalla asuinalueella (rivareita ja paritaloja) sellanen sataneilöinen paritalonpuolikas! Meillä oli tässä kolmiossa tasan 50 neliötä tilaa eli kerralla saamme sitten kunnolla tilaa vauvalle ja meille itsellemme tietysti! Mun mielestä termit kodinhoitohuone ja 2 x KPH kuulostaa melko luksukselta tässä vaiheessa elämää, samoin vaatehuone ja lämmin vaunuvarasto :) Siinä alueella on muutaman rivitalon välissä lasten leikkipaikka eli pieni leikkipuisto, se on kivasti kuitenkin tarpeeksi kaukana meidän pihasta eli rauha odottaa. Muuttoaikana alkukevät on ihana, ehdimme orientoitua vauvaan ja sitten toukokuussa taimitarhalle ostamaan kukkia ja ruukkuja etupihalle ja takapihalle sitten jotain kukkapensaita kuten ruusuja. En todellakaan ole mikään viherpeukalo, mutta kai tämä äitiys sitten sisältää jonkun perusosan puutarhanhoidosta kun innostuin jo tuostakin ajatuksesta.

Mulla on nyt sitten tässä kuuden viikon sisällä odotettavissa asunnon myynti, osto, synnytys, muutto ja asettuminen uuteen kotiin, mutta olen sitä tyyppiä joka tykkää tehdä asiat kerralla. Mies on kuitenkin alussa sitten isyyslomalla eli muutot sun muut osuvat onneksi siihen samaan aikaan.

Nyt on jo 38. viikko alkanut ja sen kunniaksi tuli eilen ensimmäinen kipeältä tuntuva supistus. Hurraa! Eipä sillä vauvaa synny, mutta tähän asti kaikki supparit ovat olleet täysin tunnottomia, maha vaan on kovettunut. Vauva on kovin liikkuvainen ja potkii äitiään sen minkä ehtii eli lähes koko ajan. Aamulla heräsin siihen, että se yritti salakavalasti porautua ensin kyljestä läpi ja sitten heti perään oli navan vuoro. Tempasin heti peiton pois päältä ja tarkastin onko napaan tullut jotain vaurioita. Oikeesti, millä lihaksilla se saa noin kovia tuntemuksia aikaan? Ehkä en tilaa enää pizzaa ennenkuin vauveli on ulkoistettu. Laskettuun aikaan lasken kuitenkin jo nyt lisäaikaa, mies ennustaa, että vauva syntyy rv 39+5 eli 14.2. ja minä ennustan, että nyytti on maailmassa 28.2. eli rv 41+5.

Ehdotuksia syntymäpäivästä otetaan vastaan!