Aamulla sain tänään torstain kunniaksi ensimmäisen oikean kenkäraivokohtauksen. Olin pahaa-aavistamatta lähdössä töihin ja mies tunki jo takkia niskaan (mulle) kun lähdin änkemään jalkaan mun uusia hapsumokkanilkkureita. Eihän siitä tullu mitään kun ne varret oli sellaiset, että niistä ei saanut mitään otetta ja maha oli tiellä ja alkoi veri pakkautumaan kirkkaanpunaiseen päähän ja ähinä oli melkoinen. Sitte vaan napsahti ja huusin ääni väristen, jotain että kaikkee paskaa sitä ihminen polullaan kohtaa tms. ylidramaattista ja heitin ne kengät olkkariin, toinen osu pöytälamppuun ja toinen jonnekin mikä rapsahti. En tiedä tarkkaan koska mies kävi poimimassa kenkulit takaisin eteiseen. Sille kyllä pisteet siitä, että ilmeensä ei värähtänytkään. Sano vaan, että koitetaampa saappaita vaihteeksi ja heitti sitten mut autolla töihin kun aloin tippa linssissä tekemään lähtöä bussille. Että loppu hyvin kaikki hyvin ja laukusta löysin banaanin, joka on justiinsa passeli tähän aamunälkään.

Sitten eilen tapahtui jotain, mitä en uskonut koskaan tapahtuvan. Äityspakkauksesta kertova postin lappu oli saapunut! Pengoin laatikon päältä pohjalle ja ne oli mun mielestä yllättävän kivoja ne vaatteet. Joku on ottanut sen kuvan KELA:n sivuilla kai jollain pokkaridigikameralla, koska ne kuteet näytti netissä tosi valjun värisiltä. Haalarin käpyteema oli lähes liikuttava. Tein kanille siitä isosta ruskeasta pahvilaatikosta buduäärin ja se haikaralaatikko sai jatkaa työtään vaatteiden säilyttäjänä, pesen ja sortteeraan ne vaatteet sitten kun saadaan ostetuksi se lipasto beibin huoneeseen.

Vauva muuten oli eilen voimakaampi kun koskaan ennen, tuntui ihan valtaisaa painetta ja möyrimistä rintalastan alla, mä luulen 99% varmasti että hänen päänsä poukkoilee edelleen siinä ylhäällä koska se on todella kova ja pyöreä eikä tee muuta liikettä kun kääntyilee vähän puolelta toiselle. Ja maantieteellisesti kuvailtuna potkut tuntuivat n. 10 cm navasta alaviistoon, ilmatieteellisesti kaakkoon. Ja niitä tuli paljon. Varmastikin Talvisodan alkuviikon 70v jubileen kunniaksi.

Kalenteri sanoo, että 29+2.. Vitsit, unohdin avata aamulla joulukalenterin! Huomenna on neuvola (perjantain ja veronpalautusten lisäksi, jei!) eli siitä sitten enemmän huomenissa.