Nyt alkoi ihan hetken mielijohteesta mietityttämään, että entä jos tämä vauva jämähtää perätilaan pysyvästi? Näillä viikoillahan on ihan normaalia, että vauva on perätilassa, mutta kun mulla hän on ollut niin jostain viikosta 15 asti ihan jatkuvasti. Ultrat ovat sen todistaneet ja itsekin olen samaa epäillyt kun potkut tuntuu vain tuolla ihan "pohjalla", ei edes masussa vaan häpyluun päällä...Jaiks. Täytyy vaan toivoa, ettei vauva pesiydy sinne liian tukevasti vaan ymmärtää kääntyä nurinperin viimeistään tuossa parin kuukauden päästä.

Onko kellään kokemuksia vauvasta, joka viihtyi perätilassa kauan, mutta tuli sitten kuitenkin järkiinsä? :)

Meinasin saada itkuraivarit lounaslinjastolla, kaikkeen on tungettu graavilohta, vuohenjuustoa, mozzarellaa, parmesania ja muuta epäilyttävää. Ja siis salaatin kun halusin. Ehkä viimeisenä päivänä esitän jonkun kohtauksen jos tilanne on sama, ei kehtaa nyt vielä alkaa käyttäytymään liian oudosti. Jos haluaa vielä samaan duunipaikkaan palata!

No ja nyt sain neuvolatädinkin kiinni. Sokerituloksia siis soittelin. Rasitustestin lopputulema oli, että paastoarvo oli 4,4 (raja-arvo 5,3 minkä alle pitää olla), 1h jälkeen 6,7 (alle 10) ja 2h jälkeen 6,5 (alle 8,6). Eli ei muuta kun makeisia vaan syömään (hillitysti) kun ei ainakaan diabetes pelottele kulman takana!