Jösses, taas on aika kauan mennyt päivityksen välillä aikaa. Eipä silti, ei tässä toimettomana ole oltu. Meillä on taas kerran asunto myynnissä! Viime raskaushan päättyi ensin synnytykseen ja siitä viikon päästä muuttoon toiselle paikkakunnalle. Nyt olemme sentään pysymässä samalla postinumeroalueella, bongasimme aivan ihastuttavan valkotiilisen omakotitalon ihan muutaman kivenheiton päästä tästä meidän nykyisestä asunnostamme! Odottelemme nyt rauhassa, että saammeko omamme myytyä, ennenkuin tämä toinen menee alta. Myynti siis raukeaa, jos kohde ehtii sujahtaa pois markkinoilta.

Raskausrintamalta ei juurikaan uutta, paksusti voidaan. Nythän on jo rv 32+3 ja sf-mitta oli viikko sitten neuvolassa 32 cm. Jälleen kasvatetaan siis ISOA mahaa. Mikäs sen mukavampaa. Vaikea vaan hengittää kun vauvan peppu änkeää suoraan kohti rintalastaa, sanoisin että 2-3 cm on enää varaa kasvaa mahan, sitten tulee kyllä raja vastaan. Luultavasti vauva miehittää keuhkoille kuuluvan tilan sen jälkeen :S

Painoa mulle on tullut tämän raskauden aikana jo 13 kg, kun koko viime raskaudessa kasvoin vain 9,8 kg! Mutta nyt oli toki lähtöpainokin 8 kg matalampi kuin ensimmäisessä raskaudessa. Kaipa se imetys taas sulattaa ylimääräiset, viimeksi olin lähtöpainossa kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen :)

Tyttö täytti tässä helmikuussa vuoden ja sitä juhlitiin tietysti täällä kotosalla. Leivoin ihanan limetti-valkosuklaakakun ja viljalti muita herkkuja, lisänä oli kahvia ja kuoharia. Lahjaksi tuli mm. taaperokärry, pehmokirja ja vähän edistyneempiä kuvakirjoja kovassa muodossa, tennarit, vaatteita, hopeita ja sen sellaista. Tyttö ihastui kärryn lisäksi saamiinsa Espritin farkkuleggareihin, on muotitietoinen jo nyt!

Ensiaskeleet tyttö otti jo tammikuussa 11 kk iässä, 1 v juhlissa käveli jo kuin vanha tekijä. Nyt onkin helppoa (riippuu toki mitä helppo tarkoittaa kellekin) hoitaa tyttöä kun ei tarvitse nostella tämän tynnyrimahan kanssa jatkuvasti vaan rakas kipittää omin jaloin. Kunhan vaan aina tottelisi! Mies on edelleen koulutuksessa, sai nyt työharjoitteluun kaksi työvuoroa putkeen joista ensimmäinen 5.17 - 17.14 ja toinen 3.57 - 11.30! Siitä se lähtee! Meikäläinen ei todellakaan ole mikään vuorotyöntekijä, joten multa jäisi nuo rundit ajelematta, mutta mies tykkää.

Odotettavissa lähiviikkoina; asunnon puunaamista, kevään odotusta, mahan kasvatusta... Huhtikuussa mulla on äitipolilla lääkäri, missä suunnitellaan synnytystapaa, olen käynyt pelkopolilla juttelemassa synnytysasioita, mutta kirjoitan niistä sitten myöhemmin kun asiat ovat selkeytyneet ja päätetty!

Mukavaa keväänodotusta kaikille!