Mahakuvan aika! Sitä on yllättävän vaikeaa itse ottaa, mies on töissä joten kuvaajaa en tähän hätään saanut. Ajattelin, että nyt on hyvä heti kun maha ei ole jättisuurena eli en ole ahtanut mahaani liikaa täytettä, mutta ei se nyt pieneltäkään näytä. Onneksi noi mun massiiviset lihakset muodot reisi-hanurialueella tasoittaa mahan ylivoimaa mukavasti. Joko nojaan jotenkin epäedullisesti kohti kameraa tai sitten on syytä ihan tosissaan sulkea Quality Street-pänikkä loppukuuksi.

1258723515_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koska olisi epäreilua asuntomme muita asukkaita kohtaan keskittyä vain itseensä, otin kuvan myös ei-niin-kovin-linssiluteisesta kanista, joka on päässyt jo miehen ikään eli lähestyy 4 kuukauden rajapyykkiä. Tässä taidekuvassa se piileskelee tuolin alla. Tuoli on vanha, mutta kuvassa ottajaa häiritsee se, että mies on näemmä maalannut myös lattialistat kun remonttia viime tammikuussa tehtiin...

1258723532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vietän siis kohtalaisen rauhallista perjantaita kotona, seurana vaan tuo toffeenvärinen tyyppi. Se on tänään jo hyppinyt sohvalle kiellosta huolimatta, sekä kusi mun sänkyyn aamulla kun mies hyvää hyvyyttään toi sen tervehtimään mua kun näin painajaisia. Oli muuten viimeinen kerta kun kyseinen viiksekäs siellä vierailee. Ja siis korjauksena, nukumme kyllä samassa parisängyssä, mutta eikö ole ihan loogista että se mun puoli siitä sängystä on MUN sänky? En kyllä yhtään ihmettele, että mies sanoo useinkin, etten ikinä sano ME vaan aina MINÄ.

Painoa on arvonnassa tupsahtanut mulle 5,5 kg alkupainosta nyt, tiedän, ettei se ole viikoilla melkeen 28 paljon, mutta hirvittää! Ajattelin, että viikolta 30 + alkaa erilainen ruokavalio. Olen huomannut, että virkeystasotkin pysyvät parempina kun ei syö sokeria. Eli kaikki nami pannaan ja paljon ruisleipää, jugua, salaattia, vihanneksia, kalaa, rahkaa, maitoa ja jonkin verran hedelmiä. Ehkä pari vanukasta silloin tällöin, ettei vauvalle tule paha mieli.